Најквалитетна услуга

Сите Ваши социјални маркетинг потреби на едно место. Испорачуваме моќни идеи и маркетинг решенија

Целосно оформување на бренд

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

Тим на професионалци

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера. Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти“Our job is to connect to people, to interact with them in a way that leaves them better than we found them, more able to get where they’d like to go.” - Seth Godin


Услуги

Маркетинг

– Социјални мрежи и БТЛ

Веб Страници

– Изработки на веб страници
– Дизајн, редизајн и одржување

Графички дизајн

– Логоа, брендирање, графика за социјални мрежи

Професионална фотографија

– Високо квалитетна фотографија и видео

Принт на промотивни материјали

– Маици, чаши, пенкала, запалки …

SEO

– Search engine optimization на веб страница

За Нас

Премиум консалтинг

Ние не сме само професионална агенција за рекламирање и графички дизајн, како и експерти за социјални медиуми. Ние исто така сме големи КРЕАТИВЦИ, посветени на ЕСТЕТИКА и опседнати со ИНТЕРНЕТ АНАЛИТИКА. Ние создаваме совршени дигитални кампањи и моќни маркетинг приказни.

Развој на Веб Страници

Развојот на веб-базирани системи се нашиот специјалитет, можеме да изградиме ваша сопствена веб-страница или да ја имплементираме во една од најпопуларните CMS-платформи.

Ревизија на успешност

Нашата маркетинг агенција е специјализирана за создавање на најдобро присуство на нашите клиенти во интеренет просторот. Од креирање на нивната севкупна стратегија за онлајн маркетинг, дизајн на лого, копирање и креирање содржини, до извонредни долгорочни кампањи за социјални медиуми.

What they say about us

Предобри, експерти

Елена Бурова

director of Omega Dent

Фини, организирани, професионлани.
Желни за да помогнат на клиентот да се најде заеднички јазик, да се разбере тоа што го бара клиентот, исто така предложени начини што и како да се направи да се објасни што не е јасно. Во глобала НАЈДОБАР ТИМ

Ангела Мурџева

manager of Murdzev A&M

Навремено завршена работа, лојални, фер за ако се погреши нешто од наша страна, достапни во секое време.

Благој Дуев

director of Inter Komerc

Многу професионални, секогаш точни на време.

Владо Рамаданов

director of car service "Vlado Plus"
Нашиот Тим

Викторија Трајанова

Marketing & Public Relations

Димитар Новаков

Photographer

Антонија Стамкова

Finance & Business Management

Глигор Петков

Software Engineer

Контакт Кинг Медиа    mobile:  (+389) 070/600-654

     

    Privacy Policy
    Copyright © 2021 King Media.
    All rights reserved.