Веб Страници

AB Global Logistics

Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

АБ Глобал Логистика е основана во Гевгелија во 2015 година како претпријатие специјализирано за организирање меѓународен транспорт во патниот сообраќај.

АБ Глобал Логистик флотата е модерна флота со тешки композиции кои ги опфаќаат EURO6 еколошки стандарди. За да ги исполниме барањата на растечкиот меѓународен пазар, ние постојано бараме нови партнерства за увоз – извоз и други кооперативни превозници.

AB Global Logistics

Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации.

Веб web

Веб (Web) е колекција од голем број веб-локации (web site) зачувани на милиони компјутери поврзани на интернет. Секоја веб-локација се состои од една или повеќе веб-страници (web page) кои најчесто се зачувани на ист сервер и меѓусебно се поврзани преку хиперврски.

Дали Сакате Да Го Зајакнете Вашиот Бизнис?

Контактирајте Не!