Графички Дизајн

Arca

Изработка на лого

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam fringilla lectus eget libero ullamcorper fermentum.

Изработка на флаери

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam fringilla lectus eget libero ullamcorper fermentum.

Изработка на плакати

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam fringilla lectus eget libero ullamcorper fermentum.

Клиент Арка

Што е Арка?

Арка (box/кутија) претставува веб сајт кој ги поврзува сите угостителски објекти како ресторани, сендвичари, здрава исхрана итн.Целта позади овој проект е да се обезбеди едноставна и удобна услуга за Вас, поврзување со нашите партнери и нивните мениа и овозможување да нарачете јадење/продукти од нив. Арка продава храна/продукти во име на Нашите партнери и прави нарачки во нивно име.

Кратка Историја

Arca.mk e веб сајт основан преку компанијата Перпетуум Цоде, Гевгелија. 
Перпетуум Цоде е IT компанија која нуди софтверски решенија, развој на веб страни, мобилни апликации како и дигитална маркетинг агенција. 
Перпетуум Цоде е основана во 2018 година, а проектот Arca е започнат во 2020 година. Аrca претставува бизнис, каде што храната се подготвува од страна на независни ресторани (Нашите “партнер ресторани”) и истата се продава/нуди/рекламира преку Нашата веб страна www.arca.mk.

Цел

Целта позади овој проект е да се обезбеди едноставна и удобна услуга за Вас, поврзување со нашите партнери и нивните мениа и овозможување да нарачате јадење/продукти од Нив. Arca.mk продава храна во име на нашите партнери и прави нарачки во Нивно име.

Достапност на услугата

Arca.mk нуди нарачување и испорака на услуги од нашите партнери само во територијата на град Гевгелија.  Ако живеете надвор од областите на испорака,  ќе се појави порака  на екранот и ќе Ве извести дека онлајн нарачувањето нема да биде можно. Ние не прифаќаме нарачки и не вршиме достава на истите од ресторани со кои немаме склучено договор.

Дефиниција за графички дизајн

Графичкиот дизајн е уметност или професија на визуелна комуникација која ги комбинира сликите, зборовите и идеите за пренесување на информации до публиката, особено за да произведе одреден посакуван ефект. Со други зборови, графичкиот дизајн е комуникациски дизајн; Тоа е начин на пренесување идеи преку визуелизација и дизајн.

Дали Сакате Да Го Зајакнете Вашиот Бизнис?

Контактирајте Не!