Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Арка (box/кутија) претставува веб сајт кој ги поврзува сите угостителски објекти како ресторани, сендвичари, здрава исхрана итн. Целта позади овој проект е да се обезбеди едноставна и удобна услуга за Вас, поврзување со нашите партнери и нивните мениа и овозможување да нарачете јадење/продукти од нив. Арка продава храна/продукти во име на Нашите партнери и прави нарачки во нивно име.

Arca.mk e веб сајт основан преку компанијата Перпетуум Цоде, Гевгелија. 
Перпетуум Цоде е IT компанија која нуди софтверски решенија, развој на веб страни, мобилни апликации како и дигитална маркетинг агенција. 
Перпетуум Цоде е основана во 2018 година, а проектот Arca е започнат во 2020 година. Аrca претставува бизнис, каде што храната се подготвува од страна на независни ресторани (Нашите “партнер ресторани”) и истата се продава/нуди/рекламира преку Нашата веб страна www.arca.mk

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

АРКА

Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.