Наши Клиенти

Екстра Маркет

 • Графика за социјални мрежи (дизајнирање флаери, мофикација на графика)
 • Фотографирање (продукти, објект)
 • Креирање анимирани објави

Стоматолошка Ординација – Омега Дент

 • Изработка на визит карти и покани за ре-отворање
 • Local SEO

AB Global Logistics

 • Дизајн на брошура
 • Дизајн на визитки

Авто Сервис – Владо Плус

 • Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.
 • Одржување на социјални медиуми

Маркет Домашно

 • Дизајн на флаери

Издавање станови – Ивана Апартментс

 • Комплетен дизајн на Лого
 • Изработка на визит карти
 • Креирање и одржување на социјални медиуми (Facebook Page, Booking)

Туристичка Агенција – Бест Травел

 • Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails, Специјално дизајнирани форми за резервирање

Стоматолошка Ординација – Алфа Дентал

 • Во тек е изработка на веб страница

Ресторан Центар

 • Дизајн на мени за ресторан
 • Одржување на социјални медиуми со постирање на уникатни објави (Facebook Page)

mobile:  (+389) 070/600-654