Графички Дизајн

Fast Delivery

Нашиот тим ви дава кративни решенија за изработка и дизајни на лого,  визит картички, дизајни за пакување на производи, каталози, менија, ценовници, флаери, брошури, членски картички, пликоа и многу други работи.

Изработка на лого

Целосна изработка на лого

Изработка на плакати

Изработка на плакти по желба на клиентот

Клиент Fast Delivery

Кратка историја


Брза достава – пратка во сигурни раце!
Брзи, едноставни и навреме, ви нудат секаков вид достава во Гевгелија и околината.

Дефиниција за графички дизајн

Графичкиот дизајн е уметност или професија на визуелна комуникација која ги комбинира сликите, зборовите и идеите за пренесување на информации до публиката, особено за да произведе одреден посакуван ефект. Со други зборови, графичкиот дизајн е комуникациски дизајн; Тоа е начин на пренесување идеи преку визуелизација и дизајн.

Дали Сакате Да Го Зајакнете Вашиот Бизнис?

Контактирајте Не!