Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Доколку сакате да работите со ИТ компанија која знае на кој крај и има искуство да испорача квалитетна услуга, ние сме ваш избор. Се разбира, ќе ви обезбедиме бесплатна понуда за да бидете сигурни дека сме во рамките на вашиот буџет. Нудиме многу различни пакети кои се погодни за бизниси со многу различни големини, а многу луѓе сметаат дека всушност заштедуваат пари преку аутсорсирање на нивните ИТ потреби на нашиот бизнис наместо да вработуваат во куќата.

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

JASIS SOLUTIONS

Комплетна изработка на со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.