Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Minestore е интернет огласник и платформа за интернет трговија со седиште во Република Северна Македонија, основана со цел да го смени начинот на купување на облека и предмети. Има идеја да ви го олесни купувањето од втора рака. Minestore е тука за сите кои веруваат дека квалитетната облека и предмети немаат рок на траење!

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

LOGO png

Reportirame

Комплетна изработка на Веб Страница и Мобилна Апликација со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.