Графички Дизајн

Мурџев А&М

Нашиот тим ви дава кративни решенија за изработка и дизајни на лого,  визит картички, дизајни за пакување на производи, каталози, менија, ценовници, флаери, брошури, членски картички, пликоа и многу други работи.

Изработка на лого

Комплетна изработка на лого

Клиент Мурџев АиМ

Кратка историја

Мурџев А&М е основана 1999 година во Гевгелија, претпријатие коe пренесува хранлива стока низ Европа. Ја следиме најновата технологија, ви гарантираме врвен квалитет и навремена услуга на вашите пратки.

Брзо и експедитивно стигање на пратки
Каско осигурување на секое возило CMR осигурување
24 часовно GPS следење на возилата
Превземаме одговорност во се што работиме
Вршиме транспортни услуги со повеќе од 20 камиони
Сопствен паркинг простор24 часовен надзор
Професионални и искусни вработени со држење редовни обуки.

Транспорт и Логистика

За поефикасно извршување на работните обврски, Мурџев А&М располага со сопствена логистичка мрежа за транспортни возила со ладилна опрема. Ви гарантира врвен и навремен квалитет и навремена услуга на клиентите. Долгодишното искуство од 21 година ги прави се повеќе и повеќе професионалци во својата работа и со клиентите и  вработените.

Дефиниција за графички дизајн

Графичкиот дизајн е уметност или професија на визуелна комуникација која ги комбинира сликите, зборовите и идеите за пренесување на информации до публиката, особено за да произведе одреден посакуван ефект. Со други зборови, графичкиот дизајн е комуникациски дизајн; Тоа е начин на пренесување идеи преку визуелизација и дизајн.

Дали Сакате Да Го Зајакнете Вашиот Бизнис?

Контактирајте Не!