Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

На убава, пространа локација, во топол и уникатен амбиент може да услужиме 450 гости. Просторот е опремен со совршено изработен мебел и уникатни парчиња кои дополнително ја креираат магијата на ресторанот. Воспоставениот систем на амбиентално осветлување и декорација прават да се чувствувате како во бајка на вашиот животен настан. Вградениот систем за греење и ладење, како и прочистувачите на воздух, само придонесуваат за прекрасниот амбиент кој го нуди ресторанот.

Ресторан Романса

Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.