Зошто обични?
Бидете најдобри!

Ослободете го потенцијалот на вашиот бизнис!

Создаваме уникатни кампањи кои помагаат во развојот на вашиот бизнис

Ние не сме само професионална агенција за изработка на веб страници, рекламирање, како и експерти за социјални медиуми и SEO, ние исто така сме големи КРЕАТИВЦИ, посветени на ЕСТЕТИКА и опседнати со ИНТЕРНЕТ АНАЛИТИКА. Ние создаваме совршени дигитални решенија и моќни маркетинг приказни.

Нашата агенција е специјализирана за создавање на најдобро присуство на нашите клиенти во интернетот. Од креирање на нивната севкупна стратегија за Онлајн страница и маркетинг, дизајн на лого, копирање и креирање содржини, до извонредни долгорочни кампањи за социјални медиуми.

Perpetuum Code е основана во 2018 година изградена како сопственик на производ на стоматолошка платформа наречена Smart Dent.
Производот се покажа иновативен каде што се изгради целосен компјутерски систем за обука за корисниците, како и воспоставени граници за подобрување на корисничкото искуство.

Оттогаш, посветеноста на Перпетуум за работата, сериозните цели и задачи доведоа до импресивни резултати: Perpetuum Code успешно разви повеќе од 50 проекти во различни индустрии имплементирајќи ги најдобрите практики за развој на технологијата.

Што може да направиме за вас?

Социјални медиуми

Графика - Објави и Одржување на социјални медиуми

SEO

Search engine optimization на веб страница

Визуелни медиуми

Фотографирање
Изработка на видео
Видео реклами
360 виртуелна мапа

Веб страници

Изработка на веб страници
Дизајн, редизајн и одржување веб страници

Графички дизајн

Лого дизајн
Графика/Објави
Дизајн пакување
Промо материјали

Принт на промотивни материјали

Маици, чаши, пенкала, запалки, визитки

НАШИОТ ТИМ

Нашата Работа е Иновативна, 

Инспирира, Еволуира 

ГЛИГОР ПЕТКОВ

SOFTWARE ENGINEER

КРСТЕ КОЧЕВ

SENIOR GRAPHIC DESIGNER

ДИМИТАР НОВАКОВ

PHOTOGRAPHER

АНТОНИЈА СТАМКОВА

FINANCE & BUSINESS MANAGEMENT

ВИКТОРИЈА ТРАЈАНОВА

FRONT-END DEVELOPER

Пораки од клиенти

Дали сакате да го зајакнете вашиот бизнис?

Контактирајте нѐ!