Веб Страници

007 Security

Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Агенцијата за обезбедување на имот и лица 007 е основана 22.03.2002 година. Основачи се пет ентузијасти кои до тогаш веќе имаа врвни искуства во секторот на обезбедување во казина, дискотеки, барови, воено искуство и слично. Прв заеднички проект во обезбедувањето им е хотел казиното Аполонија во Гевгелија каде до ден денес успешно ги извршуваат сите задачи од областа на безбедноста.

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

007 SECURITY

Комплетна изработка на Веб Страница и Мобилна Апликација со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.

Веб web

Веб (Web) е колекција од голем број веб-локации (web site) зачувани на милиони компјутери поврзани на интернет. Секоја веб-локација се состои од една или повеќе веб-страници (web page) кои најчесто се зачувани на ист сервер и меѓусебно се поврзани преку хиперврски.

Дали Сакате Да Го Зајакнете Вашиот Бизнис?

Контактирајте Не!