НАЈКВАЛИТЕТНИ УСЛУГИ И РЕШЕНИЈА

Од платено рекламирање на социјалните мрежи до развој на веб-страници и графички дизајн, ние сме вашиот извор за ефективни стратегии за дигитални решенија.

Користејќи ја нашата сеопфатна стратегија за таргетирање, обезбедуваме привлечување на квалитетни потенцијални нови клиенти, како и промоција и изложеност на вашиот бренд на пазарот. 

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Ние сме тим од професионалци, фокусирани на Нашите партнери-клиенти со седиште во Гевгелија, Македонија. Со повеќе од девет години искуство под нас, знаеме како да се соочиме со удари и да се прилагодиме на промените во индустријата. 

Живееме за да создадеме значајно влијание во животите на нашите клиенти со постигнување вистински резултати. Само преку вистински разговор и комуникација, до доверливи и видливи резултати.

ТИМ ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера. Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

РАЗВОЈ НА ВЕБ СТРАНИЦИ

Развојот на веб-базирани системи се нашиот специјалитет, можеме да изградиме ваша сопствена веб-страница или да ја имплементираме во една од најпопуларните CMS-платформи.

РЕВИЗИЈА НА УСПЕШНОСТ

Нашата маркетинг агенција е специјализирана за создавање на најдобро присуство на нашите клиенти во интеренет просторот. Од креирање на нивната севкупна стратегија за онлајн маркетинг, дизајн на лого, копирање и креирање содржини, до извонредни долгорочни кампањи за социјални медиуми.

БРЕНДИРАЊЕ

Вашите реклами ќе се прикажуваат на сите најпопуларни дигитални платформи, социјални канали, мобилни апликации и веб-страни. Допрете до вашата публика секаде без разлика каде го поминуваат своето време онлајн.

Запознајте го нашиот тим

Секогаш заинтересирани за вашиот бренд

Глигор Петков

SOFTWARE ENGINEER

Антонија Стамкова

FINANCE & BUSINESS MANAGEMENT

Викторија Трајанова

FRONT-END DEVELOPER

Димитар Новаков

PHOTOGRAPHER

Крсте Кочев

GRAPHIC DESIGNER

Дали Сакате Да Го Зајакнете Вашиот Бизнис?