Веб Страници

АМД Гевгелија

Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

 АМД ГЕВГЕЛИЈА – станица за технички преглед на возила.

Во 2020 година АМД Дичо Панов Гевгелија како главен основач го формира трговското друштво АМД Гевгелија ДОО со што отпочнува развојната компонента и се отвараат нови перпективни пред новоформираното друштво, па така покрај врштењето на дејноста технички преглед друштвото отпочнува да развива трговска дејност и сервисни услуги.

За таа цел на 21.122021 година во сутеренските простовии на друштвото  се отвара и автосервис за патнички возила опремен со најсовремена автосервисна опрема за во чиј состав работи и продавница за автогуми моторни масла и филтри.

АМД ГЕВГЕЛИЈА

Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации.

Веб web

Веб (Web) е колекција од голем број веб-локации (web site) зачувани на милиони компјутери поврзани на интернет. Секоја веб-локација се состои од една или повеќе веб-страници (web page) кои најчесто се зачувани на ист сервер и меѓусебно се поврзани преку хиперврски.

Дали Сакате Да Го Зајакнете Вашиот Бизнис?

Контактирајте Не!