Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Проектот Дигитална Библиотека на ЈОУ Библиотека „Гоце Делчев“ – Гевгелија предвидува дигитализација на различни изданија во располагање на библиотеката, во прв ред од Роднокрајниот оддел, кои се однесуваат како на иследувањето на историскиот развој на градот во целина, така и на иследувањето на делата и активностите на поединечни дејци и автори кои се на одреден начин поврзани со него.

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

Библиотека "Гоце Делчев"

Комплетна изработка на со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.