Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Веб страницата на Де Факто  www.defacto.com.mk е единствена диско веб страна во Гевгелија која нуди многу перформанси (викенд програма за цел викенд, настани кои ќе следат во иднина, поминати настани, онлајн плаќање на влезници и ваучери) и уште многу интересни работи кои можете да ги видете.

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

CLUB DE FACTO

Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.