Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Репортираме е мобилна апликација за воспоставување механизам за подобра соработка помеѓу граѓаните и Општина Богданци. Апликацијата е намената за сите жители на Општина Богданци. Една од поголемите предности е тоа што граѓаните на многу полесен начин ќе можат да ги пријават своите проблеми , но и да учествуваат во граганските иницијативи и креирањето и носењето на одлуки без притоа да мораат да поднесат лично жалба или изјава во општината.

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

DressUp

Комплетна изработка на Веб Страница и Мобилна Апликација со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.