Изработка на лого

Целосна изработка на лого

Изработка на плакати

Клиент h2o

Кратка историја

H2O POOL BAR – ново отоворен базен во Богданци кој нуди целодневно и ноќно капење, дневни и ноќни журки, разни коктели, овошни салати.
Почуствувајте го лето 2022!