Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Овластени сметководители  и работници во секторот на сметководство и финансии. 

Клиентот е најважниот посетител во нашиот простор. Тој не зависи од нас, туку ние зависиме од него, бидејќи тој не ни ја прекинува работата, тој всушност е целта на нашата работа. Секогаш на време и со точни ажурирања сме подготвени да им услужиме на сите кои што не одбираат нас.

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

ХРИСМИ КОНСАЛТИНГ

Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.