Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Друштвото Колвеко со седиште во Гевгелија датира од 1991 година, основна дејност која почнува да ја обавува е сметководствена услуга.Колвеко е пионер како формално правно регистрирано сметководствено друштво на овие простори.

КОЛВЕКО

Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.