Веб Страници

WebPage: Ljupco-Marina Transport

Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

Љупчо Марина – Транспорт е основана 2007 година,
започнувајќи со едно возило од Еуро 3 стандард,
успешно опстанува веќе 15 години на пазарот во Европа и Азија.

Последните 10 години е остварена соработка со Турција, Русија, Полска,
Бугарија, Албанија, Србија,Косово како и Македонија.
Во моментот Љупчо Марина – Транспорт располага
со Еуро 6 возила со приколки – ладилник покриени со Руски Екмт дозволи.

Љупчо Марина Транспорт

Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации.

Веб web

Веб (Web) е колекција од голем број веб-локации (web site) зачувани на милиони компјутери поврзани на интернет. Секоја веб-локација се состои од една или повеќе веб-страници (web page) кои најчесто се зачувани на ист сервер и меѓусебно се поврзани преку хиперврски.

Дали Сакате Да Го Зајакнете Вашиот Бизнис?

Контактирајте Не!