Ние го нудиме најдоброто решение За вашиот транспорт.

Доверба и Безбедност

Брз и Безбеден транспорт

Кои сме ние?

Мурџев А&М е основано 1999 година во Гевгелија, претпријатие коe пренесува хранлива стока низ Европа. Ја следиме најновата технологија, гарантираме врвен квалитет и навремена услуга за нашите клиенти.

Брзо и експедитивно стигање на пратки Каско осигурување на секое возило CMR осигурување 24 часовно GPS следење на возилата Вршиме транспортни услуги со повеќе од 20 камиони Сопствен паркинг простор и 24 часовен надзор

Сѐ што Ви нудиме

Превоз на хранливи стоки

Брз превоз на хранливи стоки, експедитивно стигање на пратките на свежа и замрзната храна.

Релации
 

Бугарија, Србија, Косово, Црна Гора, Албанија, Турција, Русија, Естонија, Латвија, Литванија, Полска, Чешка, Австрија, Унгарија, Германија, Луксембург ...

Сопствен сервис

Безбедност и Доверба

- 24h GPS следење на возилата
- Каско осигурување
- CMR осигурување

Факти со кои се гордееме ...

Брзи, исплатливи и сигурни услуги - Тоа е она што секој партнер и вработен го очекува од една бизнис заедница. Специјализирани за камионски транспорт ширум Европа. Вашите пратки не зависат од ниту една друга пратка. Вработените на Мурџев А&М се внимателно обучени и одбрани со висок професионализам и одговорност на секоја потреба на клиентот.

00

Доставени пратки

00

Поминати држави

00

Задоволни клиенти

00

Тони стока

Доверба и Сигурност

Клучот за стекнување на довербата е во наши раце.
Најголем приоритет се потребите на нашите клиенти