ПАРТНЕРИ.
НЕ КЛИЕНТИ!

Добредојде во фамилијата на Кинг

Придружете ни се и бидете дел од нашиот успех!

Во Кинг разбираме дека никој не го познава вашиот бренд подобро од вас. Затоа работиме заедно со нашите клиенти за да развиеме вистински резултати…заедно. Наша цел е да создадеме вистинско партнерство каде што ја спојуваме нашата експертиза за дигитален маркетинг со вредното знаење од индустријата на нашите клиенти. Ова создава совршена рамнотежа за да обезбеди неспоредливи, доверливи резултати.

Работа со полна насмевка

Нашите партнери веруваат во нас

Елена Бурова
Елена Буроваdirector of Omega Dent
Read More
Предобри, експерти
Ангела Мурџева
Ангела Мурџеваmanager of Murdzev A&M
Read More
Фини, организирани, професионлани. Желни за да помогнат на клиентот да се најде заеднички јазик, да се разбере тоа што го бара клиентот, исто така предложени начини што и како да се направи да се објасни што не е јасно. Во глобала НАЈДОБАР ТИМ
Благој Дуев
Благој Дуевdirector of Inter Komerc
Read More
Навремено завршена работа, лојални, фер за ако се погреши нешто од наша страна, достапни во секое време.
Владо Рамаданов
Владо Рамадановdirector of car service "Vlado Plus"
Read More
Многу професионални, секогаш точни на време.
Ивана Дронова
Ивана Дроноваmanager of Pool Bar h2O
Read More
Креативни, организирани, полни со идеи, брзи и достапни во секое време за да ги задоволат барањата и очекувањата на клиентот, а и повеќе од тоа. Со еден збор дефиниција за професионализам.
Виктор Гавровски
Виктор Гавровскиdirector of AMD GEVGELIJA
Read More
Позитивно сум изненаден од соработката која ја остваривме со Perpetum Kode добра комуникација и разбирање за нашите потреби, брза и квалитетна услуга едноставно доколку имате потреба од таква услуга тие се вистински избор!
Ивана Дронова
Ивана Дроноваmanager of Ivana Apartments
Read More
Креативни, организирани, полни со идеи, брзи и достапни во секое време за да ги задоволат барањата и очекувањата на клиентот, а и повеќе од тоа. Со еден збор дефиниција за професионализам.
Магдалена Шуклева
Магдалена Шуклеваmanager of CLUB DE FACTO
Read More
Пред сѐ достапни во секое време, љубезни и точни, полни со идеи за нови проекти. Секоја идеа е успешно реализиран проект!
Ели Прчева
Ели Прчеваdirector of CLEAN HAOUSE
Read More
Презадоволна, секое направено нивно дело е мое задоволство, добро си ја вршат нивната задача, комуникативни, позитини во својата работа. Накратко кажано експерти!
Previous
Next