SlobodankaJovanova

КИНГ - Маркетинг агенција

Зошто обични? Бидете најдобри!
Ослободете го потенцијалот на вашиот бизнис

ДО НАЈКВАЛИТЕТНИ УСЛУГИ И РЕШЕНИЈА

Добијте бесплатна консултација

Најдобрите веруваат во нас

Што нѐ прави специјални?

Искуство

Долгогодишното искуство нѝ помогна да го разбереме значењето на поимот Создавање карактеристичен идентитет на еден бренд. Со амбициозен почеток во сферата на дигиталното до богато искуство и реноме.

Квалитет

Квалитетот е темелот на секоја наша изработка и основен концепт при изнесување дигитални решенија. Целта нѝ е Вашите замисли за брендот да ги креираме, односно дизајнираме без да користиме кратки резови, клип-арт или шаблони, притоа градејќи успешна работа - достигнувајќи ја уникатноста.

Грижа

Ќе работиме заедно на вашиот нов дизајн на логото додека се осигураме дека сте над сите и ќе ги добиете оригиналните векторски уметнички датотеки заедно со сите формати на датотеки што ќе ви бидат потребни за да започнете со брендирање на вашиот бизнис.

Ревизија

Нашата маркетинг агенција е специјализирана за создавање на најдобро присуство на нашите клиенти во интеренет просторот. Од креирање на нивната севкупна стратегија за онлајн маркетинг, дизајн на лого, копирање и креирање содржини, до извонредни долгорочни кампањи за социјални медиуми.

Брендирање

Вашите реклами ќе се прикажуваат на сите најпопуларни дигитални платформи, социјални канали, мобилни апликации и веб-страници. Допрете до вашата публика секаде без разлика каде го поминуваат своето време онлајн.

Професионален тим

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера. Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти сѐ со цел да ги издвоиме, да се разликуваат од нивните конкуренти.

0 +
ГОДИНИ ИСКУСТВО
0
ВРАБОТЕНИ
0 %
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
0 +
РАЗВИЕНИ ПРОЕКТИ

"Факт е дека дигиталните уреди го направија нашиот живот подобар, односно пристапот до посакуваните информации, реклами или вести никогаш не бил полесен. Вистинска магија е кога знаеш дека секоја иновативна идеја можеш да ја оживееш преку ноќ и да помогнеш истата да успее и да напредува, благодарејќи на поврзаноста со дигиталниот свет, во кој нема тајни. Предводен сум од мотото „Најдете ги сите" каде што И лично подигам нова револуција која при градење дијаграм на податоци на веќе постоечката дигитална мапа на нашиот град Гевгелија - воедно додавајќи ѝ нова димензија на истата, ќе ја донесе најдобрата светска услуга. Сите ние успеваме онолку колку што избираме. Цело време."

Глигор Петков - SOFTWARE ENGINEER
Основач и Директор (Perpetuum Code & KING creative agency)

Дел од нашиот стручен тим

Антонија Стамкова

FINANCE & BUSINESS MANAGEMENT

Викторија Трајанова

GRAPHIC DESIGNER

Димитар Новаков

PHOTOGRAPHER

Костадин Ризов

FRONT-END DEVELOPER

Perpetuum < /code > ја создаде KING  приказната

Често поставувани прашања

Дигиталниот маркетинг е чадор поим за сите онлајн-рекламни медиуми. Овие медиуми вклучуваат оптимизација на пребарувачот (SEO), маркетинг со плаќање по клик (PPC), дизајн и развој на веб-страници, маркетинг на социјалните медиуми и многу повеќе. Во суштина, агенциите за дигитален маркетинг како Кинг  работат со вас за да ги одредат вашите деловни цели, а потоа да се фокусираат на соодветните услуги за дигитален маркетинг за да ја подобрат вашата моментална стратегија. Дигиталниот процес на нашата агенција започнува со тоа што ќе се увериме дека ги разбираме целите на Вашата компанија, а потоа ќе изградиме приспособена стратегија за дигитален маркетинг за да ви помогнеме да ги постигнете тие цели. Дигиталниот маркетинг ви овозможува да ја достигнете и негувате вашата целна публика преку онлајн стратегии кои се и исплатливи и мерливи.

Додека повеќето од нашите клиенти добиваат привлечност и гледаат резултати во првите три месеци од работата со нас, може да бидат потребни месеци, понекогаш дури и години за да се постигнат резултатите што ги барате во зависност од вашите цели и конкурентната природа на вашиот бизнис. Како што рековме, нашиот тим ќе работи со вас за да постави разумни временски рокови и буџети кои ги исполнуваат вашите деловни цели.

Дигиталниот маркетинг Ви овозможува да ја достигнете и негувате вашата целна публика токму преку онлајн стратегиите кои се и исплатливи и мерливи. Од друга страна пак, голем процент од светската популацијата пребаруваат и вршат онлајн истражувања пред да купат, но и претпочитаат да учат за производите и услугите преку содржина.

Тоа е одлично прашање. Зависи од вашиот проект и услугата што сакате да ја извршиме за вас. Општо земено, повеќето агенции за дигитален маркетинг наплаќаат од 100 до 300 долари на час врз основа на нивното искуство и експертиза. Колку повеќе искуство и резултати може да ви обезбеди агенцијата за дигитален маркетинг, толку повеќе пари може да ви наплати. Како и сè друго, она што го плаќате го добивате во дигиталниот маркетинг. Значи, ако сакате високо насочени, квалитетни кампањи за дигитален маркетинг што ќе ја зголемат вашата крајна линија во годините што доаѓаат, тогаш плаќањето за искусна и ветерана агенција за дигитален маркетинг е токму она што ви треба.

Општо земено, фирмите за дигитален маркетинг сакаат да работат со клиенти кои имаат доволно маркетинг буџет за да можат да ги произведат резултатите што ги очекуваат нивните клиенти. Навистина е вообичаено компаниите за дигитален маркетинг да носат клиенти со кој било буџет, а потоа да не ги исполнат нивните очекувања. Дел од мантрата овде во Кинг е дека нема да привлечеме клиенти ако не мислиме дека нивните очекувања или буџети се реални. Како што е кажано, ние исто така се гордееме што можеме да ги исполниме очекувањата на нашите клиенти со нивните расположливи буџети. Оваа поставка за очекувања започнува во нашиот процес на продажба, но е заедничка нишка во текот на патувањето со клиентите. Нема да ви кажеме што сакате да слушнете само за да ви ги земеме парите. Ако не можеме да ги усогласиме вашите очекувања со нашите или не мислиме дека буџетот или временската рамка се разумни, тогаш со почит ќе го одбиеме вашиот бизнис.

Добијте бесплатна консултација и одговори на Вашите прашања

5/5
Благој Дуев
Благој ДуевДиректор во Интер Комерц
Read More
"Фини, организирани, професионални. Навремено завршена работа.
Лојални, фер и достапни во секое време."
Елена Бурова
Елена БуроваДиректор во Омега Дент
Read More
"Тим, професионален во својата работа и одличен за соработка."
Ангела Мурџева
Ангела МурџеваМенаџер во МУРЏЕВ А&М
Read More
"Сослушуваат, предложуваат и објаснуваат!
Генерално, најдобри се."
Previous
Next