Изработка на веб страна

Ние сме тим од искусни млади ентузијасти кои уживаат во дигиталната ера.
Наша цел е да постигнеме уникатни решенија за нашите клиенти се со цел да ги издвоиме и да се разликуваат од нивните конкуренти

SYNOTtip CLUB е уреден според стандардите за автомат клубови на светската компанија за производство на игри за среќа со седиште во Чешка – SYNOT Group и истите можат да се најдат во Словачка и Чешка меѓу останатите земји.

Неодамна The Slots Македонија се придружи на групацијата SYNOT Group од Република Чешка, која ги прошири веќе постоечките активности во Македонија со зголемена соработка и превземање на мнозинскиот дел од компанијата The Slots.

SYNOT Group работи на Балканот скоро 10 години, особено во Македонија, но и во Романија, Србија, Босна и Херцеговина и Грција.

ЦЕЛОСНО ОФОРМУВАЊЕ НА БРЕНД

Обезбедуваме силни и иновативни решенија на брендирање, така што секоја маркетинг стратегија или дизајнирана веб-страница се одразува на вашиот идентитет.

Synottip Club

Комплетна изработка на Веб Страница со претходно одбран и специјално адаптиран респонзивен дизајн, внесување на модерна содржина со сите потребни информации, креирање на e-mails.